Hoe Max coilnailer kan u tijd, stress en geld besparen.

Tackerplein kan zijn een websites winkel vanwege Bouw- en Aannemersbedrijven, Timmerfabrieken, ZZP-ers en verschillende professionele bedrijven welke zich richten op een bouw en afbouw in de breedste zin betreffende dit woord.

De MAX CN452S is uitgerust met ons instelbare luchtuitlaat en diepte-instelling, preventie anti dubbel schieten, luxe rubber grip en een losse V neus vanwege natuurlijke vloeren.Een CN452S schiet nagels over 25 t/m 50mm.

Een perfecte gewichtsverdeling en het comfortabele comfortabele rubberen handvat produceren met die tacker ons "must have" voor elke timmerman en aannemer. De CN565S2 schiet nagels aangaande 32 t/m 65mm

De nieuwe MAX CN565S2 is de opvolger betreffende het topmodel betreffende MAX; de CN565S . Dit apparaat heeft een aantal onderscheidende kenmerken waaronder een kleiner frame, en verdere kracht (6,8%).

Verder bezit een CN565S2 ten op zichtte met zijn voorganger een smallere neus en contact arm zodat een inslag ofwel beschadiging juiste hout tot een minimum wordt teruggebracht. De afdruk over een slagpen kan zijn bij het werken met die tacker miniem.

Tackerplein is een sites winkel voor Bouw- en Aannemersbedrijven, Timmerfabrieken, ZZP-ers en verschillende professionele bedrijven welke zich richten op een bouw en afbouw in de breedste zin van dit woord.

Wegens rolnageltackers/ Coilnailers verkopen wij ook bijzondere rolnagels. Hieronder vindt u dan ook ons uitleg over tackers en de merken welke we bezorgen. Indien gereedschappelijk willen we immers vanzelfsprekend alleen apparaten verkopen die vanwege u dan ook naar alle tevredenheid moeten leiden.

Een MAX CN70 kan zijn uitgerust betreffende ons robuust pakhuis, stofkap en huisbescherming. De CN70 schiet nagels van 45 t/m 70mm op draad gelast.

De Max hn65 is een kwalitatief hoogwaardige coilnailer. Alsook door het lage gewicht, de geringe terugslag en de compacte behuizing is de max hn65 een zeer gebruiksvriendelijke tacker.

Ernaast beschikt de Max cn565s2 aan ons anti-vuilfilter, instelbare luchtuitlaat, diepte-instelling, en ons preventie anti dubbel schieten. Een volmaakte gewichtsverdeling en dit luxe luxe rubberen handvat produceren aangaande deze tacker een "must have" wegens iedere timmerman en aannemer. 

Tackerplein levert behalve al die beroemde merken tackers verder een bijbehorende bevestigingsmaterialen en compressoren.

Een MAX CN450G kan zijn onder verschillende uitgerust met ons speciale neus wegens het recht website inschieten over een nagel, instelbare luchtuitlaat en diepte-instelling, preventie tegen dubbel schieten en luxe rubber grip. Het toestel verwerkt nagels van 25 t/m 50mm in dit bijzonder Rockpanel nagels.

De MAX CN70 kan zijn uitgerust betreffende een robuust pakhuis, stofkap en huisbescherming. De CN70 schiet nagels met 45 t/m 70mm op draad gelast. 

Tackerplein levert behalve alle bekende zien tackers verder een bijbehorende bevestigingsmaterialen en compressoren.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15

Comments on “Hoe Max coilnailer kan u tijd, stress en geld besparen.”

Leave a Reply

Gravatar